ESMEE SZARNYAL2

Hollandia legnagyobb burgonyatermesztéssel foglalkozó szövetkezete az AGRICO.

A szövetkezet több, mint 2000 tagot számlál, akik szakmai hozzáértésükkel és munkájukkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a cég évi egymillió tonna étkezési és vetőburgonyát szállítson ki az országból.

Az AGRICO Holland kizárólagos hazai képviseletét az AGRICO Magyarország Kft. látja el. Budapesti székhelyén 1994-óta fogadja partnerei megrendeléseit. Szolgáltatási palettáján szerepel a folyamatos szakmai tanácsadás, korrekt ügyfélszolgálat, használt és új speciális gépek (ültető -; betakarító eszközök; töltögetők; osztályozók; raktári klímák stb.) beszerzése, forgalmazása. Az AGRICO hosszú évek óta Magyarország legjelentősebb vetőburgonya ellátója.

A cég világszerte sikeres tevékenységének alapja az a nemesítő háttér, amely lehetővé teszi, hogy több mint 120 regisztrált fajtából válogathassanak a vevők és évről-évre újakkal bővüljön ez a kör, melyből nem nehéz a hazai éghajlati körülményeknek leginkább megfelelőket kiválasztani. A budapesti vezérképviselet mellett hét regionális megbízottunk segíti a minél szorosabb kapcsolattartást régi és új vásárlóinkkal. Ezáltal napi rendszerességgel informálódunk partnereink eredményéről, problémáiról.

Reméljük, hogy Ön is megelégedéssel fogadja weboldalunkat, mely az eddiginél is igényesebb módon szolgálja ki partnereinket.

Ha mégsem talál választ valamely kérdésére, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ismertetett elérhetőségek révén!

 

Ügyvezető igazgató: Murai György

Kapcsolattartó: Takács Éva

 


 

Burgonya fajtáink